Jenx communicatiebureau in Wageningen
jenx_header_middelenenmedia

Extra aandacht voor duurzaamheidsprojecten in Nijkerk

De gemeente Nijkerk is begaan met het klimaat. Richting de burgers wordt veel aandacht besteed aan mogelijkheden die er zijn om energie te besparen. De Klimaatkamer is een grote zeecontainer, die is omgebouwd tot gezellige huiskamer. Er wordt door energiecoaches voorlichting gegeven. De achterzijde, die prominent in beeld staat, werd door Evergreen omgetoverd tot een fraai billboard dat de aandacht van voorbijgangers trekt.

Voor burgers die wel kunnen besparen ondanks dat zij maar weinig inkomen hebben, heeft de gemeente een energiebox ontwikkeld. Daarin zijn handige besparingsmiddelen als ledlampen en een waterbespaarder opgenomen. Een duidelijke flyer legt uit hoe je kunt besparen en hoeveel geld dat op jaarbasis scheelt. Goed voor het milieu én de portemonnee!