Jenx communicatiebureau in Wageningen
jenx_header_middelenenmedia

Over Evergreen

Veelzijdig en veel service
Evergreen is een full-service reclamebureau. Wij helpen onze klanten bij het behalen van hun communicatie- en/of marketingdoelstellingen, bij organisatieveranderingen, product- en marktintroducties, gebeurtenissen en events en nog veel meer.

En zo veelzijdig als wij zijn, zo uiteenlopend zijn onze opdrachtgevers. Evergreen is actief voor bedrijven in verschillende branches, zoals: automotive, automatisering, dienstverlening, transport, metaal, retail, recycling, werving en selectie, toerisme, financiële dienstverlening, agri- en food en doe-het-zelf.

Gedrukt en online
Evergreen ontwerpt en produceert gedrukte en online communicatie-uitingen, zoals advertenties, huisstijlen, brochures, nieuwsbrieven, magazines, websites en webshops.

Ook voor advies en strategie
De communicatiespecialisten van Evergreen geven advies over communicatie, PR- en reclamecampagnes. Voor sterk strategisch georiënteerde opdrachten werken wij samen met ons zuster-bureau Jenx.

Onze sterke punten
Slagvaardig, conceptueel sterk, creatief, veelzijdig en efficiënt. Wilt u weten hoe wij dat doen? Stuur ons een bericht. Of bel 030-2287080