Jenx communicatiebureau in Wageningen
jenx_header_middelenenmedia

Glimmende website voor schoonmaakbedrijf

De website van schoonmaakbedrijf De Veluwe kon meer dan een poetsbeurt gebruiken. Dus hebben we de mouwen opgerold en zijn flink aan de slag gegaan. We bouwden in no-time een volledig nieuwe website, geheel responsive en geschikt voor alle soorten beeldschermen. We zorgden voor professionele fotografie en maakten nieuwe service-iconen. Ook werden teksten opnieuw geschreven, zodat doelgroepen in glasheldere taal worden aangesproken.

Evergreen realiseert websites op maat: snel, of in een zorgvuldig gepland traject, van eenvoudige landing-page tot complexe portal. Het doel is daarbij richtinggevend voor het resultaat. Maar altijd gebruiksvriendelijk en perfect functionerend.

Meer weten over websites? Bel 030 228 70 80

www.develuwebv.nl